Mesajul primarului

Primăria Gavanesti

Stimati concetateni,

Adresez salutul meu personal tuturor celor care viziteaza aceasta pagina web, iar din partea comunitatii pe care o reprezint, urez bun venit celor care deschid acest site, pentru a afla cat mai multe despre Comuna Gavanesti.

Scopul acestui website este de a duce imaginea Comunei Gavanesti in mintea si sufletul fiecarui vizitator. Ne-am propus impreuna, cu colegii cu care conlucrez, sa transpunem peste tot in lume trecutul si prezentul localitatii si pentru a-i deschide viitorul, promovandu-i imaginea.

Tinta mea este de a recompensa si in acest fel increderea acelor oameni care si-au dorit sa le reprezint destinele. Oriunde s-ar afla peste hotare, prin aceasta pagina web, o parte din satul natal, va patrunde in sufletul lor, aducandu-le mai aproape “casa”.

Sper ca prin informatiile pe care le vom furniza, vom crea un permanent contact cu tot ce se intampla in localitatea Gavanesti.

Ca primar al acestei comune, am incercat ca tot ceea ce intreprind sa fie in interesul comunitatii, fiind constient de gradul de responsabilitate pe care mi l-am asumat.

Am incercat sa aduc periodic un suflu nou in viatra gavanestenilor reusind in acest fel sa stimulez capacitatea de adaptare a cetatenilor la cultura schimbarii. Consider importanta participarea publica la tot ce inseamna actiuni organizate de autoritatile locale. Sunt multumit ca am reusit sa induc simtul raspunderii, spiritual eficient si tolerant si sa trezesc setea si nevoia de mai bine. Prin realizarile atinse am dus la cresterea calitatii vietii, la prosperitate si la o permanenta dorinta de autodepasire;

Daca am ajuns la o serie de rezultate, este pentru ca forta cu care am fost stimulat a fost si este data de gospodarii comunei, de oameni harnici si intelepti de care sunt inconjurat si care imi alimenteaza ambitia.

Stimati vizitatori ai acestui site, rasfoiind informatiile si imaginile despre comuna Gavanesti, va invit sa ne cunoasteti comuna, modul de viata, sa ne fiti alaturi de sarbatori si sa fiti partenerii nostri la nevoie.

Stimati gavanesteni, va asigur ca voi fi reprezentantul d-voastra in toate intalnirile mele. Va ofer acest website ca o apropiere de autoritatile locale, ca un permanent partener de dialog si ca un privilegiu de a face cunoscuta comuna noastra tuturor.

Imi iau ramas bun, transmitandu-va urmatorul mesaj:

“A fi impreuna este un inceput, a lucra impreuna este un success, a ramane impreuna este un progres” (Henry Ford). Sa ramanem impreuna intr-un progres continuu al comunei noastre. 

Stiri MDRAP

Ultimele stiri